Politiikassa yhdessä tekeminen on kaikki kaikessa

Politiikkaa ei tehdä yksin. Siihen tarvitaan vahva porukka ympärille – jokainen tuen osoitus on tärkeä. Lähde mukaan rakentamaan yhä vahvempaa pääkaupunkia.

Tykkää, kommentoi, jaa!

Helpoin tapa tukea työtäni politiikassa on käydä tykkäämässä sivuistani. Jotta poliittinen toimintani ja ajatukseni tavoittaisivat mahdollisimman monet, kaikki kommentit, jaot ja kutsut tykkäämään auttavat hirveästi.

Tilaa uutiskirje!

Vaalikampanjoiden alla julkaisen säännöllisiä kampanjauutiskirjeitä. Kuulet niistä säännölliset kampanjan kuulumiset ja tiedä mitä milloinkin tapahtuu. Ei spämmiä, pelkkää asiaa!

  Lahjoita

  Vaalityön tekeminen ei ole ilmaista. Näkyvyys ja mainonta maksavat. Jokaisella lehtimainoksella, pylvästaululla, esitteellä, pinssillä, kampanjatapahtumalla, nenäliinapaketilla, sponsoroidulla Facebook-päivityksellä, kampanjatakilla, kahvikupilla, lipulla ja banderollilla on hintansa.

  Haluaisitko auttaa? Pienistäkin puroista syntyy suuri vaikutus, kun niitä on riittävän monta. Työtäni politiikassa voit tukea Mobilepayllä (lähetä siirto numeroon 87500) tai suoraan tilisiirrolla tukiyhdistykseni Muutoksentekijät ry:n tilille FI8017453000186116.

  Liity tiimiin!

  Yhdessä tekeminen on hauskinta! Tiimissä voit olla mukana sillä panoksella kuin itsestä tuntuu ja aikaa riittää.

  Meillä tiimissä pääset:

  • suunnittelemaan ja toteuttamaan Helsingin hauskimmat tempaukset ja tapahtumat
  • teroittamaan poliittisen kynäsi ja valmistelemaan tekstejä someen, mainoksiin ja muuhun materiaaliin
  • tekemään terävää ja nopeaa viestintää eri kanavissa
  • sekä tietenkin löytämään uusia kavereita ja pitämään hauskaa!

  Tule mukaan tiimiin täyttämällä oheinen lomake tai laittamalla viestiä suoraan minulle sähköpostiin daniel.sazonov(a)gmail.com.