Mediassa

Asuntojen hinnat karkaavat Helsingissä tavallisilta palkansaajilta – Näin vastaavat poliitikot

”Jokaisen helsinkiläisen on voitava löytää kaupungista omaan elämäntilanteeseensa sopiva koti. Tärkeintä onkin, että Helsingistä löytyy monipuolista asumista ja asuminen kaupungissa on mahdollista erilaisilla tulotasoilla.”

”Kodin ei tarvitse olla juuri omistusasunto, vaan myös vuokra-asuminen tai muu asumismuoto on hyvä vaihtoehto.”

”On kuitenkin tärkeää, että työssä käyvällä helsinkiläisellä on halutessaan realistinen mahdollisuus asunnon ostamiseen Helsingistä. Se vaatii, että kaupungissa rakennetaan riittävästi erihintaisia omistusasuntoja ja että helsinkiläisten ostovoimasta pidetään huolta.”

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 15.5.2021

Kokoomuksen Sazonov HS:ssä: Pystymme yhdistämään kasvun ja helpon pääsyn lähiluontoon myös jatkossa

”Haluamme pitää kiinni Helsingin vehreydestä, merellisyydestä ja lyhyestä matkasta lähiluontoon.

Menestyvä kaupunki saa kuitenkin voimansa kasvusta. On myös tärkeää varmistaa, että asuminen on Helsingissä järkevän hintaista.

Nämä tavoitteet vaativat uutta rakentamista. Se saattaa tarkoittaa ajoittain myös nyt metsänä tai puistona oleville alueille rakentamista. Aina on kuitenkin varmistettava, että alueet säilyvät viihtyisinä eikä lähiluontoon ole liian pitkä matka. Kun kaupunki kehittyy, uusiakin viheralueita voidaan luoda.”

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 10.5.2021

Kokoomuksen Sazonov esittää pientaloaluetta Östersundomiin

”KHO:n päätös tarkoita Östersundomin unohtamista tai että se otettaisiin pois rakentamisen repertuaarista.”

Sazonov näkee, että nyt on tilaisuus kehittää Östersundomia nimenomaan omakotitalojen alueena. Kokoomus sai lisättyä kaupungin uuteen asunto- ja maankäyttöohjelmaan ajatuksen pientaloasumisen varmistamisesta.

”Kun katsoo, miten ihmiset etsivät tontteja Espoosta tai Kirkkonummelta, Östersundom voisi olla Helsingin vastaus pientaloille.”

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 29.4.2021

Naapurustojen jakautuminen huono- ja hyväosaisiin pääkaupunkiseudulla näkyy hälyttävinä eroina eri alueilla elävien koululaisten oppimistuloksissa.

KAUPUNGINOSIEN eriytymisestä huolimatta Helsingissä tulee olla parhaat koulut, ja siksi ongelmalliseen kehitykseen pitää puuttua. Tätä mieltä ovat suurimpien valtuustoryhmien puheenjohtajat.

Suurinta valtuustoryhmää kokoomusta johtava Daniel Sazonov korostaa, että perhetaustojen vaikutusta tulee tasoittaa jo varhaiskasvatuksessa. Hän kertoo omista kokemuksistaan helsinkiläisessä päiväkodissa inkerinsuomalaisten, venäjänkielisten vanhempien suomea taitamattomana lapsena Malminkartanossa.

Lue koko Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 16.4.2021

Helsingin pikaraitiotiesuunnitelma uhkaa jyrätä lähimetsän Etelä-Haagassa – Asukkaat surevat kallioiden, metsän ja pikkulasten puolesta

”Yleisesti ottaen kaupunkibulevardit ovat tärkeä osa uutta yleiskaavaa. Olemme suhtautuneet osaan bulevardeista kriittisesti, mutta Vihdintien kaupunkibulevardi on niistä ehkä kaikista mielekkäin. Samaan aikaan täytyy miettiä tarkasti, kuinka pitkälle metsään rakentaminen levittäytyy niin, että mahdollisimman paljon luontoa saadaan säilytettyä.”

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 1.3.2021

Pormestariehdokkaaksi kosiskeltu Juhana Vartiainen kertoo huomenna aikeistaan – Helsingin valtuustoryhmän johtaja Daniel Sazonov ei harkitse enää ehdokkuutta

Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen kertoo antavansa tiistaina vastauksensa siihen, asettuuko hän pormestariehdokkaaksi Helsingissä. Vartiaisen mukaan pormestarin tehtävä tarkoittaisi suurta henkilökohtaisen elämän muutosta, ja hän haluaa punnita asiaa vielä päivän ajan.

Helsingin valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov ilmoitti maanantaina Facebookissa, ettei hän enää harkitse pormestariehdokkaaksi asettumista. Sazonov lupasi lauantaina Pihan vetäytymisen jälkeen harkita asiaa.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 3.2.2021

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi Jätkäsaaren satamatunnelin rakentamisen, Eteläsataman satamatoiminnot lakkautetaan

”Tämä on yllättävän elegantti päätös, jossa ketjureaktion myötä ratkeaa moni merkittävä asia: keskustan elävöittäminen, uusi museohanke ja Jätkäsaaren liikenneongelmat. Lisäksi Katajanokan alue kehittyy ja sen liikenneolosuhteet paranevat ja Länsisatama pääsee jatkamaan hyvää kehitystään”, sanoi valtuustossa kokoomuksen ryhmänjohtaja Daniel Sazonov.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 25.1.2021

Esplanadien alue mukaan kävely­keskustan jatko­suunnitteluun – Asia ratkesi tiukalla äänestystuloksella Helsingin kaupungin­hallituksessa

Helsingin kaupunginhallitus päätti maanantaina äänin 8–7, että kävelykeskustan jatkosuunnitteluun otetaan mukaan esplanadien alue, josta tehdään kattava analyysi niin autokaistojen määrästä kuin jakeluliikenteen ja pysäköinnin tarpeista.

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov sanoo, ettei kokoomus hyväksy tavoitetta esplanadien autokaistojen vähentämisestä.

”Pormestarin esitys oli jo sellaisenaan kunnianhimoinen. Keskustan kävelyolosuhteita voidaan parantaa puuttumatta esplanadien liikenteeseen.”

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

YLE 20.1.2021

Jättimäiset raideinvestoinnit etenevät Helsingissä

Helsinkiin on rakennettu raitioteitä sata vuotta, mutta yllätyksiltä ei vältytä vieläkään. Isot raideinvestoinnit ovat ylittäneet tai ylittämässä niille hankesuunnitelmissa lasketun budjetin lähes poikkeuksetta reippaasti.

Päätöstä vastustaneen kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov sanoo, että Helsingin isoja väyläurakoita vaivaa rakenteellinen ongelma, joka piinaa myös valtakunnallisia hankkeita. Päätöksentekovaiheessa käytetyt esisuunnitelmat eivät kerro kaikkia kustannuksia.

– On kestämätöntä, että näyttää olevan pikemminkin sääntö kuin poikkeus, että budjetti ylittyy, Sazonov sanoo.

Lue Ylen juttu tästä

YLE 9.12.2020

Helsinki päätti korona-ajan budjetista

Helsingin kaupunginvaltuuston vuoden viimeisessä kokouksessa käytiin kipakka keskustelu ennen nuijan lyömistä pöytään. Valtuusto kuitenkin lopulta hyväksyi ensi vuotta koskevan budjetin.

–Budjetti laadittiin koronan vuoksi varsin poikkeuksellisissa olosuhteissa, ja tämä on nyt nähtävä kokonaisuutena, Sazonov sanoo.

Lue Ylen juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 28.11.2020

Kokoomuksen ryhmän­johtaja Daniel Sazonov puolueensa pormestari­asetelmista

Sazonov ei ota minkäänlaista [kantaa] siihen, kuka mainituista ehdokkaista olisi hänelle tai kokoomuksen valtuustoryhmälle mieluisin. Hänen mukaansa kisaan asetetaan ”vahvin mahdollinen kandidaatti” tammi–helmikuun aikana.

”Minusta tilanne kertoo siitä, että Helsingin pormestarin tehtävä herättää kiinnostusta ja on positiivinen asia, että näkyvät kokoomuslaiset kertovat julkisuudessa omista suosikeistaan ehdokkaiksi. Jannen [Jan Vapaavuori] ansiota on, että pormestarin tehtävästä on muodostunut niin keskeinen ja tärkeä. Helsingin pormestari on yksi koko maan merkittävimmistä vallankäyttäjistä.”

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 15.11.2020

Suurimmat puolueet kertovat, miten Helsinkiä pitäisi muuttaa

Kokoomuksen ryhmänjohtaja Daniel Sazonov sanoo, että koulut ja päiväkodit ovat jo pitkään olleet ja ovat myös jatkossa kokoomukselle prioriteetti.

”Suomessa pitää olla maailman parhaat koulut ja Helsingissä Suomen parhaat koulut”, hän sanoo.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

MTV3 10.11.2020

Vapaavuoren päätös jättää politiikka oli Kokoomukselle valtava yllätys – seuraajien löytäminen haastavaa: “Täytyy ottaa Vapaavuoro-lasit pois silmiltä”

Kokoomuksen kaupunginvaltuutetun Daniel Sazonovin mukaan tulleen palautteen määrästä voi päätellä, että Vapaavuorella olisi ollut luottamusta jatkaa pormestarina. Sazonov muistuttaa, että myös pormestarivaaleissa on kyse koko puolueen pärjäämisestä, sillä kärkipuolue saa pormestaripaikan.

Lue koko MTV3:n juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 10.11.2020

Helsingin valtapuolueet pääsivät sopuun budjetista

Valtuuston Helsingin isot poliittiset ryhmät kokoomus, vihreät ja sosiaalidemokraatit ovat päässeet sopuun ensi vuoden talousarvion sisällöstä. Osa valtuustoryhmistä tavoitteli neuvotteluissa ratkaisua, jossa olisi peruttu kasvatukseen ja koulutukseen esitetyt leikkaukset.

Neuvotteluja vetäneen Daniel Sazonovin mukaan niitä myös tehtiin. ”Lisäykset sekä investointeihin että käyttömenoihin olivat merkittäviä”, Sazonov sanoo. Hän ei kuitenkaan yksilöi, miten Vapaavuoren budjettiesitys muuttuu, koska neuvottelutulos menee seuraavaksi puolueiden valtuustoryhmien käsittelyyn.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 8.11.2020

Helsingin kokoomuslaiset toivoivat viimeiseen asti Vapaavuoren lähtevän pormestari­ehdokkaaksi: ”Pettymys, mutta ei yllätys”

Valtuuston Helsingin kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov olisi toivonut, että viime kuntavaalien ääniharava Jan Vapaavuori olisi lähtenyt ehdolle tulevissakin vaaleissa, mutta vaikka näin ei käynyt Sazonovin mielestä Helsingin kokoomuksella ei ole syytä huoleen.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 29.10.2020

”Kerrytetyt puskurit pitää ottaa nyt käyttöön” – Helsingin johtavat poliitikot kommentoivat koronakriisin keskellä laadittua budjettiesitystä

Helsingin kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov Valtuuston suurimpien ryhmien kokoomuksen ja vihreiden ryhmänjohtajat ovat sitä mieltä, että ensi vuoden budjettia laaditaan haastavissa olosuhteissa. ”Menotaso kasvaa, ja aiemmin kerrytetyt puskurit pitää ottaa käyttöön”, kokoomuksen ryhmänjohtaja Daniel Sazonov sanoo.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 19.9.2020

Helsingin poliitikot haluavat Terhokodin toiminnan jatkuvan – ”Kyse ei ole siitä, turvataanko jatko, vaan miten jatko turvataan

Helsingin kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov ei näe sellaista vaihtoehtoa, että Terhokodin toiminta loppuu. ”Helsingin kokoomus ei tule sitä hyväksymään, että Terhokodin kaltaisen saattohoidon ykkösinstituution annetaan kaatua”, Sazonov sanoo.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 15.9.2020

Helsinkiin halutaan edullisempi kertalippu, joka olisi voimassa vain yhdellä vyöhykkeellä – ”Ostosmatka Käpylästä keskustaan kertalipulla maksaa pariskunnalta 11,20 euroa”

Helsingin kaupunginhallitus esitti maanantaina kantanaan, että Helsingin seudun liikenteen (HSL) tulisi selvittää mahdollisuutta yhden vyöhykkeen kertalipusta pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä.

Kaupunginvaltuutettu Laura Rissanen (kok) oli tehnyt asiasta valtuustoaloitteen, ja ja kaupunginhallituksessa aloitteen hyväksymistä esitti Daniel Sazonov.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 31.7.2020

Helsingin keskusta kitui jo valmiiksi, ja sitten tuli korona – HS kysyi päättäjiltä, miten Aleksanterinkatu herätetään taas henkiin

Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov sanoo, että keskusta ei saa muuttua pelkäksi turisti- ja asuinalueeksi.

”Liikevalikoiman pitää olla pääkaupunkiseudun paras, mutta saatavilla tulisi olla lisäksi myös fiksua toimistotilaa. Työssäkäynnin koko pääkaupunkiseudulta pitää olla helppoa.”

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

RUOTUVÄKI 25.4.2020

Lakikirjoja ja luottamustehtäviä

”Upseerikokelas Daniel Sazonovin elämänasenne on tehdä kaikki mihin ryhtyy täysillä. Se on vienyt hänet lukuisiin mielenkiintoisiin tehtäviin niin siviilissä kuin varusmiespalveluksessakin.”

Lue Ruotuväen juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 15.12.2019

Helsingin Töölöön on todennäköisesti nousemassa jättiareena: ratkaisevat päätökset tiistaina

Helsingin kannalta näin suuri investointi on merkittävä edistysaskel, saamme näin maailmanluokan areenan urheilulle, konserteille ja tapahtumille. On hyvä, että hanke on vähän kutistunut, niin että se istuu paremmin kaupunkikuvaan”, sanoo valtuustoryhmää johtava Daniel Sazonov (kok).

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

Lisää artikkeleita

26.11.2018 Työnhakuun kaavaillaan suurta mullistusta Helsingissä – hakemuksessa ei näkyisi enää nimeä eikä sukupuolta

https://yle.fi/uutiset/3-10526925

24.8.2018 Arkkitehtuuri- ja designmuseo sopii Etelärantaan

https://www.hs.fi/paivanlehti/24082018/art-2000005800635.html

20.6.2018 Toimittajalta: Viinin siemailua päätösten lomassa, juuttumista maahanmuuton kiemuroihin ja muita havaintoja Helsingin päättäjistä

https://yle.fi/uutiset/3-10261967?origin=rss

16.5.2018 Helsingin kaupunginhallituksen jäseneksi valittu Daniel Sazonov: veroalennusten tiellä jatkettava

https://www.helsinginkokoomus.fi/2018/05/16/helsingin-kaupunginhallituksen-jaseneksi-valittu-daniel-sazonov-veroalennusten-tiella-jatkettava/

16.5.2018 Kokoomuksen Jaana Pelkonen eroaa Helsingin kaupunginhallituksesta – ei tiedä lähteekö ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005682791.html

13.12.2017 Helsinki lähetti kipakan palautteen sote-palveluiden valinnanvapaudesta – Juhana Vartiainen kohautti vertaamalla lain vastustajien ajattelua kansallissosialismiin

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005489203.html?share=71e922046057d08eec468414b2dceff8

29.8.2017 Miksi opiskelijan on pakko kuulua ylioppilaskuntaan? Kokoomusnuoret ja liberaalipuolue käyvät jälleen vuosikymmeniä kestäneeseen taistoon

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005345399.html

24.10.2017 Lukio-opetus menee taas täysremonttiin, vaikka edellistä uudistusta alettiin toteuttaa vasta viime vuonna – ehdotus tulevaisuuden lukioksi lietsoo reaaliaineiden sotaa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005420409.html

6.6.2017 Nuorisopoliitikot testasivat limuviinat – yksi kirkkaasti ylitse muiden: ”Se on jalon makuinen”

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005242796.html

27.5.2017 Kokoomusnuorten puheenjohtaja iskisi tukiaisiin: Arvioitava kuin mitä tahansa menoja

https://www.verkkouutiset.fi/kokoomusnuorten-puheenjohtaja-iskisi-tukiaisiin-arvioitava-kuin-mita-tahansa-menoja-65965/

15.5.2017 Iso päätös Helsingin koulujen rahoituksesta tehdään tiistaina, ja vanhemmat ovat huolissaan – Ainakin Käpylän ja Töölön koulujen laskelmissa oli kymppitonnien virheitä

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005212150.html?share=ed3fe80e5aef42963871e2aa3f708589

23.4.2017 Kokoomusnuorilta radikaali ehdotus mopoautoista: Peltipurkit siivottava pois maanteiltä!

https://www.is.fi/autot/art-2000005181870.html?ref=rss

19.4.2017 Helsingin johtosalkut voidaan jakaa jo tällä viikolla – HS esittelee todennäköisimmän pormestarikaartin

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005175658.html

11.4.2017 Helsinki sai kuusi ”HYYläistä” kaupunginvaltuutettua

http://ylioppilaslehti.fi/2017/04/helsinki-sai-viisi-hyylaista-kaupunginvaltuutettua/

11.4.2017 Nämä kokoomuksen nuoret valtuutetut ovat uusia politiikan tähtiä

https://www.verkkouutiset.fi/nama-kokoomuksen-nuoret-valtuutetut-ovat-uusia-politiikan-tahtia-64092/

17.3.2017 Verkkouutiset nosti esiin hallituskumppani Keskustalle esittämäni vaatimuksen siitä, että yhdessä sovitut alkoholilain uudistukset viedään läpi suunnitellusti.

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Kokoomusnuoret%20alkoholiuudistus-62960

5.3.2017 Verkkouutiset uutisoi Kokoomusnuorissa tekemästämme päätöksestä erota kattojärjestöstämme DEMYC:stä sen Venäjä-mielisyyden seurauksena. Jatkamme jäsenenä kuitenkin monissa muissa kansainvälisissä järjestöissä, muun muassa Eurooppa-puolueemme EPP:n nuorisojärjestössä.

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Kokoomusnuoret%20DEMYC%20erop%C3%A4%C3%A4t%C3%B6s-62430

8.2.2017 Yle Uutiset nosti esiin mielipiteeni Malmin lentokenttää käsittelevään kansalaisaloitteseen, joka luovutettiin eduskunnalle.

http://yle.fi/uutiset/3-9448209

31.1.2017 Uusi Suomi uutisoi minun ja keskustan kansanedustaja Mikko Kärnän sananvaihdosta liittyen Kokoomusnuorten kuntavalipamflettiin.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/213483-kokoomusnuoret-vastaa-tyrmistykseen-kaantaminen-vanhusten-lasten-ja-sairaiden

28.1.2017 Verkkouutiset uutisoi blogikirjoituksestani, jossa ehdotan keinoja nuorten työllistämiselle:

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/sazonov_nuoret_ty%C3%B6-60816

21.1.2017 Verkkouutiset kertoo Kokoomusnuorten ja nuorten puoluevaltuutettujen koko puolueen kannaksi ajamasta linjasta, jonka mukaan tienkäyttömaksut eivät saa perustua sellaiselle autoilijoiden seurantamenetelmälle, joka loukkaisi kansalaisten ja tienkäyttäjien yksityisyydensuojaa. Ajamamme linjaus vaikutti konkreettisesti myös siihen, mihin suuntaan nyt valmisteltava lainsäädäntö kehittyy.

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/kokoomus_puoluevaltuusto_liikenneverkko-60523

20.1.2017 Uusi Suomi: Kokoomuslaiselta suorat sanat: ”Miksi Anne Berner toimii näin?” Uusi Suomi uutisoi liikenneverkkoselvityksen toteutustapaa kritisoivasta blogikirjoituksestani.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/212786-kokoomuslaiselta-suorat-sanat-miksi-anne-berner-toimii-nain

8.1.2017 ”Minkä avauksen Kokoomusnuoret on saanut politiikassa pisimmälle? Meillä on ollut iso kampanja työehtosopimusten yleissitovuudesta luopumisesta, ja aloite hyväksyttiin 2016 puoluekokouksessa. Kokoomuksen nykyhallituksessa edistämät linjat ovat monelta osin meiltä peräisin.”

http://yle.fi/uutiset/3-9390578

17.11.2016 Pohdin Vaasan ylioppilaslehden artikkelissa nuorten osallistumista politiikkaan. Nopeatempoisessa yhteiskunnassa äänestäminen ja puoluepolitiikka eivät aina näytä riittävän konkreettisilta keinoilta vaikuttaa. Moni saattaa myös mieltää puoluekoneistot hieman jäykiksi ja ajatella, ettei niiden suuntaan pääse vaikuttamaan ainakaan ruohonjuuritasolta.

http://www.vaasanylioppilaslehti.fi/artikkelit/3850/ei-kiinnosta/ 

29.10.2016 Annoin haastattelun Saksan tv-kanava 2:lle vieraillessani CDU:n nuorisojärjestön liittokokouksessa.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210692942418183&set=a.10200900394690610.1073741825.1187394594&type=3&theater

9/2016 Eurooppanuoret: Haastattelussa Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov

http://eurooppanuoret.fi/2016/09/haastattelussa-kokoomusnuorten-puheenjohtaja-daniel-sazonov/

15.9.2016 Iltalehti julkaisi kirjoitukseni eläkepopulismista. Kimmo Kiljusen ja kumpapnien eläkepopulismi uhkaa nuorisoa!

https://www.facebook.com/dansazo/photos/a.714515761970272.1073741828.714507148637800/1114108235344354/?type=3&theater

8.8.2016 Kirjoitukseni Helsingin Sanomissa: Kolmet vaalit haastavat erityisesti nuoret ja tulokkaat.

http://www.hs.fi/mielipide/art-2000002914701.html?jako=cc556f2710b0808e79ea344774274ea6

8.7.2016 Helsingin Sanomat uutisoi Kokoomusnuorten lähettäneen Päivi Räsäselle postissa foliohatun. Kommentoin Hesarille, että tempaus oli muistutus tasa-arvotyön tärkeydestä.

https://www.facebook.com/dansazo/photos/a.714515761970272.1073741828.714507148637800/1058063267615518/?type=3&theater

23.6.2016 Nykypäivä-lehdessä kolumnini, jossa analysoin Kokoomuksen puoluekokousta. Kirjoituksessani vaadin Kokoomukseen lisää aatekeskustelua.

https://www.facebook.com/dansazo/photos/a.714515761970272.1073741828.714507148637800/1048577961897382/?type=3&theater

22.5.2016 Verkkouutiset uutisoi: “Kokoomusnuorten puheenjohtaja: Saavutetut edut luovat harhan”. Kommentoin, että suomalaiset ovat saaneet sotien jälkeisinä vuosikymmeninä tukun saavutettuja etuja, jotka ovat alkaneet määrittää politiikkaa ja sen tekemistä.

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/saavutetut_edut_harha-50782

9.4.2016 Kirjoitimme keskusta- ja demarinuorten puheenjohtajien kanssa Aamulehdessä “Eläkepopulismi käy nuorten kukkarolla”.

https://www.facebook.com/dansazo/photos/a.714515761970272.1073741828.714507148637800/1002507563171089/?type=3&theater

16.2.2016 “Kokoomusnuorten raju avaus: Työehtosopimusten yleissitovuus pois, autojen katsastuksista luovuttava”. Kommentoin Ilta-Sanomille tekemäämme norminpurkulistaa.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001120049.html

8/15 Kiinteistölehdessä kirjotukseni “Norminpurkua vuokraustoimintaan”

http://www.kiinteistolehti.fi/zine/533/article-19867