I politiken är det A och O att göra tillsammans

Politik gör man inte ensam. Det behövs teamarbete och varje yttrande av stöd är viktig. Kom med och bygg en ännu starkare huvudstad!

Gilla, kommentera, dela!

Det enklaste sättet att stötta mitt arbete i politiken är att gilla min sida. För att min politiska aktivitet och mina politiska åsikter ska nå så många som möjligt är alla kommentarer, delningar och inbjudningar till att gilla värdefulla och hjälper spridningen av mina budskap.

Prenumerera på nyhetsbrev!

Under valkampanjen publicerar jag regelbundet nyhetsbrev. Du får information om kampanjen och vad som sker vid vilken tidpunkt. Inget spam, endast sakinnehåll!

  Donera

  Det är inte gratis att göra valkampanj. Synlighet och annonsering kostar pengar. Varje tidningsannons, reklam i gatubilden, broschyr, pins, kampanjevenemang, näsdukpaket, sponsorerat Facebook-inlägg, kampanjrock, kaffekopp, flagga och banderoll har sitt pris.

  Vill du hjälpa? Även små bidrag har stor skillnad när det är tillräckligt många av dem. Du kan stöda mitt arbete i politiken genom överföring på Mobilepay (skicka bidraget på numret 87500) eller genom en kontoöverföring till min stödförening Muutoksentekijät ry:s konto FI8017453000186116.

  Bli en del av teamet!

  Att göra tillsammans är roligast! I teamet kan du vara med så mycket eller så lite som du känner och du har tid för.

  I teamet får du:

  • Planera och verkställa de roligaste evenemangen i Helsingfors!
  • Vässa din politiska penna och bereda text till sociala medier, annonser och annat material
  • Ge ut information i olika kanaler med högt tempo
  • Och naturligtvis hitta nya vänner och ha det roligt!

  Bli en del av teamet genom att fylla i formuläret nedan eller genom att skicka ett mejl direkt till mig på mejladress daniel.sazonov(a)gmail.com.