HELSINGIN SANOMAT 20.9.2020

Kokoomuksella ja Sdp:llä ei selvää kantaa Helsinki-lisän poistoon, vihreät vastustaa – myös Espoo ja Vantaa esittäneet kunta­lisän leikkauksia

Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov toteaa, että kokoomus ei tässä vaiheessa ryhmänä ota kantaa Helsinki-lisän säilyttämisen tai poistamisen puolesta.

”Omalla prioriteettilistallani laadukas opetus tai päiväkotipaikkojen saatavuus on korkeammalla kuin kuntalisä”, Sazonov muotoilee henkilökohtaisena kantanaan.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 19.9.2020

Helsingin poliitikot haluavat Terhokodin toiminnan jatkuvan – ”Kyse ei ole siitä, turvataanko jatko, vaan miten jatko turvataan”

Helsingin kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov ei näe sellaista vaihtoehtoa, että Terhokodin toiminta loppuu.

”Helsingin kokoomus ei tule sitä hyväksymään, että Terhokodin kaltaisen saattohoidon ykkösinstituution annetaan kaatua”, Sazonov sanoo.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 15.9.2020

Helsinkiin halutaan edullisempi kertalippu, joka olisi voimassa vain yhdellä vyöhykkeellä – ”Ostosmatka Käpylästä keskustaan kertalipulla maksaa pariskunnalta 11,20 euroa

HELSINGIN kaupunginhallitus esitti maanantaina kantanaan, että Helsingin seudun liikenteen (HSL) tulisi selvittää mahdollisuutta yhden vyöhykkeen kertalipusta pääkaupunkiseudun joukkoliikenteessä.

Kaupunginvaltuutettu Laura Rissanen (kok) oli tehnyt asiasta valtuustoaloitteen, ja ja kaupunginhallituksessa aloitteen hyväksymistä esitti Daniel Sazonov.

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 31.7.2020

Helsingin keskusta kitui jo valmiiksi, ja sitten tuli korona – HS kysyi päättäjiltä, miten Aleksanterinkatu herätetään taas henkii

Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Daniel Sazonov sanoo, että keskusta ei saa muuttua pelkäksi turisti- ja asuinalueeksi.

”Liikevalikoiman pitää olla pääkaupunkiseudun paras, mutta saatavilla tulisi olla lisäksi myös fiksua toimistotilaa. Työssäkäynnin koko pääkaupunkiseudulta pitää olla helppoa.”

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

RUOTUVÄKI 25.4.2020

Lakikirjoja ja luottamustehtäviä

”Upseerikokelas Daniel Sazonovin elämänasenne on tehdä kaikki mihin ryhtyy täysillä. Se on vienyt hänet lukuisiin mielenkiintoisiin tehtäviin niin siviilissä kuin varusmiespalveluksessakin.

Lue Ruotuväki-lehden juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 15.12.2019

Helsingin Töölöön on todennäköisesti nousemassa jättiareena: ratkaisevat päätökset tiistaina

”Helsingin kannalta näin suuri investointi on merkittävä edistysaskel, saamme näin maailmanluokan areenan urheilulle, konserteille ja tapahtumille. On hyvä, että hanke on vähän kutistunut, niin että se istuu paremmin kaupunkikuvaan”, sanoo valtuustoryhmää johtava Daniel Sazonov (kok).

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 22.10.2019

Helsinki aikoo selvittää, ketkä saavat kaupungin vuokra-asuntoja ja miksi

Kokoomuksen Sazonov kertoo kokoomuksen olevan kirjaukseen tyytyväinen.

Sazonov pitää tärkeänä, että asuntojen kohdentumiseen liittyvän kirjauksen myötä ”perattaisiin läpi” koko Helsingin vuokra-asuntokanta.

”Toivon, että saamme selvityksessä vahvempaa faktapohjaista tietoa siitä, ketä Helsingin vuokra-asunnoissa asuu.”

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä

HELSINGIN SANOMAT 22.3.2019

Keskustatunneli heräsi kuolleista, Helsingin poliitikot yllättyivät virkamiesten suunnitelmasta

”Sazonovin mukaan keskustatunnelin keskeisin hyöty olisi, että se veisi autoliikennettä pois keskustasta ja antaisi lisää tilaa ihmisille ja lisäisi kävelykeskustan viihtyisyyttä. Tunneli tuskin poistaisi maanpäällistä liikennettä kokonaan, mutta todennäköisesti moni hyödyntäisi mahdollisuuden välttää ydinkeskustan läpi ajamisen.”

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006044287.html

HELSINGIN SANOMAT 21.3.2019

Helsingin merellisen julkisivun eteen suunnitellaan asuntoja yli 7 000 ihmiselle – Etelähelsinkiläinen arkkitehti väittää, että syntymässä on toivoton ruuhkasumppu

”Uusi ratikkalinja palvelee erittäin vahvasti koko eteläistä Helsinkiä, mutta kun rakennetaan isoa, uutta kaupunginosaa, on varmistettava, että myös autoliikenne, raskas liikenne ja turistiliikenne toimivat”

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006042149.html?

HELSINGIN SANOMAT 19.3.2019

Pian joka neljäs helsinkiläinen on vieraskielinen – Päättäjät havahtuivat nopeaan muutokseen ja sen seurauksiin

”Meidän täytyy varmistaa, että jokaisella vieraskielisellä lapsella ja nuorella on tasa-arvoinen mahdollisuus pärjätä suomalaisessa yhteiskunnassa.”

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006039963.html

HELSINGIN SANOMAT 10.2.2019

Näin helsinkiläis­poliitikot puuttuisivat hoiva­kotien ongelmiin: Enemmän omia palveluja, tuntuvammat rangaistukset, hätä­kokous ammatti­liittojen kanssa

”Mutta Helsingin pitäisi pystyä vielä herkemmin ja nopeammin reagoimaan esimerkiksi omaisilta tulleisiin viesteihin”, Sazonov sanoo. Siihen taas tarvitaan lisää valvojia.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005996602.html

HELSINGIN SANOMAT 23.1.2019

Näitä asioita Helsinki lähtee lobbaamaan hallitusohjelmaan eduskuntavaalien jälkeen: tukea raidehankkeisiin, enemmän valtaa kaupungeille ja lisää kohtuuhintaisia asuntoja

”Kokoomuksen ryhmänjohtaja Daniel Sazonov vaatii äänekkäimmin kaupunkien erityisaseman huomioimista tulevassa hallitusohjelmassa, ja ehdottaa oman ministeriön perustamista hoitamaan kaupunkien ja valtion välisiä suhteita.”

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005974632.html?

HELSINGIN SANOMAT 22.1.2019

Raide-Jokerin kustannusten karkaaminen sai Helsingin ja Espoon kuntapoliitikot nieleskelemaan raivoa: ”Enemmän sääntö kuin poikkeus”

Helsingin Sanomat kirjoitti Raide-Jokerin kasvavista kustannuksista ja kommenteistani aiheeseen liittyen.

https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000005974181.html?

HELSINGIN UUTISET 17.1.2019

Helsingin kokoomus pelkää, että Hernesaaren uusi asuinalue kokee Jätkäsaaren kohtalon – Toivovat yhteyttä keskustatunneliin

”Meille on tärkeätä, ettei Hernesaaren kaavassa blokata mahdollisuutta tehdä yhteys maanalaiseen kokoojakatuun”, Sazonov sanoo.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005969018.html?

HELSINGIN SANOMAT 16.1.2019

Helsingin kaksi suurinta valtuustoryhmää sai uudet johtajat – Kokoomusta ja vihreitä luotsaavat Daniel Sazonov ja Kaisa Hernberg

”Historiallista on sekin, että Sazonov on Helsingin kokoomuksen historiassa ensimmäinen ryhmäpuheenjohtaja, joka tulee valituksi ensimmäisen kauden valtuutettuna.”

https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000005967703.html

HELSINGIN UUTISET 29.10.2018

Budjettisopu syntyi Helsingissä – apulaispormestari: ”Emme jää odottamaan joskus tulevaisuudessa ehkä tapahtuvia sote-uudistuksia”

Helsingin Uutiset haastatteli minua liittyen Helsingin kaupungin uuteen budjettiin vuodelle 2019.

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/716004-budjettisopu-syntyi-helsingissa-apulaispormestari-emme-jaa-odottamaan-joskus

HELSINGIN SANOMAT 16.5.2018

Kokoomuksen Jaana Pelkonen eroaa Helsingin kaupunginhallituksesta – Daniel Sazonov kaupunginhallituksen jäseneksi

Helsingin Sanomat kirjoitti Jaana Pelkosen siirtymisestä pois Helsingin kaupunginpolitiikasta. Samalla nousin hänen korvaajakseen kaupunginhallitukseen.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005682791.html

YLE 3.4.2017

Ovatko tässä tulevat huippupoliitikot? Tapasimme neljä poliitikon uraa aloittelevaa helsinkiläisvaltuutettua

YLE kirjoitti jutun Helsingin nuorista kaupunginvaltuutetuista, Alviina Alametsästä (vihr.), Eveliina Heinäkuomasta (sd.), Suldaan Said Ahmedista (vas.) sekä allekirjoittaneesta.

Kuva: Mårten Lampén / YLE

https://yle.fi/uutiset/3-9575840

Yle Uutisluokka, kuntavaalitentti

Vierailin eilen Ylen Uutisluokan kuntavaalitentissä yhdessä muiden poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajien kanssa. Erinomaisia ja tiukkoja kysymyksiä nuorilta toimittajilta! Videolla omat vastaukseni niihin. Koko ohjelman löydät Yle Areenasta.

Julkaissut Daniel Sazonov Keskiviikkona 1. maaliskuuta 2017

YLE 28.2.2017

Uutisluokka LIVE: Kuntavaalitentti

Vierailin Ylen Uutisluokan kuntavaalitentissä yhdessä muiden poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajien kanssa. Erinomaisia ja tiukkoja kysymyksiä nuorilta toimittajilta! Videolla omat vastaukseni niihin. Koko ohjelman löydät Yle Areenasta.

http://areena.yle.fi/1-3866814

YLE 15.1.2017

Kokoomus koukuttaa kahvilla, demarit jäätelöllä – ”Mitä isompi kaupunki, sitä isompi kampanja”

YLE uutisoi alkavista kuntavaalikampanjoista. Netin lisäksi kerroin iltauutisissa, että perinteiset kampanjointitavat ovat edelleen voimissaan. Nähdään Helsingin kaduilla!

Kuva: Sini Liimatainen / YLE

http://yle.fi/uutiset/3-9405187

YLE 8.1.2017

Testi: Tunnistatko nuorisopoliitikot – näkyykö puolue naamasta?

Kaikkien poliittisten nuorisojärjestöjen brändin kuuluu olla katu-uskottava. Erotatko vielä porvarin, vihreän ja vasemmistolaisen toisistaan?

Kuva: YLE Uutisgrafiikka

http://yle.fi/uutiset/3-9388121

YLE 4.1.2017

Valtaa jaetaan uusiksi Helsingissä – katso kärkinimet tulevaisuuden päättäjäpörssissä

Yle on nostanut nimeni esiin vahvana tulevaisuuden päättäjänä Helsingissä. Ilo huomata, että työ on pantu merkille!

http://yle.fi/uutiset/3-9387846

HELSINGIN SANOMAT 25.7.2016

Kokoomusnuoret: Sebastian Tynkkysen toiminta ”käsittämätöntä, törkeää ja tuomittavaa”

Helsingin Sanomat uutisoi, että mielestäni PS-nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkysen toiminta islaminuskoisia ihmisiä vastaan on ”käsittämätöntä, törkeää ja tuomittavaa”.

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002912620.html

HELSINGIN SANOMAT 26.3.2017

”Tilanne on osittain lähtenyt lapasesta Helsingin kouluissa”

Helsingin Sanomat nosti artikkeliinsa näkemykseni siitä, tekisikö tiukka kuri Helsingin kouluista parempia. ”Suomalaista koulua pitää kehittää suuntaan, jossa opetus ja oppimisympäristö vastaavat nykypäivää. Näin saadaan myös oppilaat motivoitumaan parhaiten koulutyöhön”, linjaan artikkelissa.

http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005142459.html?share=44abaf3cfade7377b2a5562061c8c815 

Tänään julkaistiin Kokoomuksen kuntavaaliohjelma! Päivän kevyet kommentit Svenska YLEssä. Sanoissa hakemista, mutta asia just eikä melkein! #vågasvenska

Julkaissut Daniel Sazonov Perjantaina 3. maaliskuuta 2017

SVENSKA YLE 2.3.2017

Svenska Ylen TV-uutiset

Kommentoin Svenska Ylelle sitä, kuinka nuoret saataisiin innostumaan kuntavaaleista, ja minkä teemojen uskon olevan tärkeitä näissä vaaleissa. 

Lähde: Svenska Yle

Ilmapallolausunto elää ja voi hyvin! Tänään hommaa puitiin Noin viikon uutisissa. Oli klipissä joku toinenkin kaveri. Hänen kanssa yhtäläisyydet onneksi jäävät ilmapallojen jakamiseen. Kampanja kulkee - ilmapalloilla ja ilman!

Julkaissut Daniel Sazonov Torstaina 2. maaliskuuta 2017

NOIN VIIKON UUTISET 18.3.2017

Ilmapallot ja Putin Noin viikon uutisissa

Ilmapallolausunto elää ja voi hyvin, ja hommaa puitiin myös Noin viikon uutisissa! Oli klipissä joku toinenkin kaveri. Hänen kanssa yhtäläisyydet onneksi jäävät ilmapallojen jakamiseen. Kampanja kulkee – ilmapalloilla ja ilman! 

Lähde: Noin viikon uutiset

HELSINGIN SANOMAT 5.3.2017

Puolueet ovat pulassa, mutta näin ne voisi pelastaa – nuorisojärjestöjen johtajat kertovat ratkaisunsa

Helsingin Sanomat kysyi neljän suurimman eduskuntapuolueen nuorisojärjestöjen puheenjohtajien näkemyksiä puolueidensa uudistamisesta. Vastasin mm. näin: ”Ilman muuta puolueiden on välttämätöntä mennä siihen suuntaan, että yhä isompi joukko saa tuoda oman osaamisensa niiden toimintaan. Pakko uudistua voimistuu koko ajan.”

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005136389.html?share=e7d53bc9ec4339db6ccf42fe917c04ed

YLE 11.1.2016

MV-lehteä vastaan nousi boikottirintama – Kokoomusnuoret: Rahahanat saatava kiinni

Yle uutisoi boikotistamme MV-lehteä vastaan. “Se, että julkaisee muka-uutisia ja lietsoo vihaa ja rasismia, pitää tuomita tiukasti”, kommentoin Ylelle.

http://yle.fi/uutiset/3-8586201

AINO 10.2.2015

Poliittiset broilerit karaokessa

Aino-lehti teki normaalia rennomman henkilöjutun nuorista poliitikoista. Linjaan mm. että “jos mä alkoholituisin, tekisin sen karaokebaarissa”.

Kuva: Hilla Kurki

https://ainolehti.fi/aino/poliittiset-broilerit-karaokessa/

Let's build an international Helsinki, where everyone is welcome to live, work and study!

Julkaissut Daniel Sazonov Torstaina 19. tammikuuta 2017

YLE NEWS 18.3.2017

Yle News TV-uutiset

Ylen englanninkieliset uutiset nosti inserttiinsä kommenttini kampanjoinnista Helsingin kaduilla ja ilmapalloista jakotuotteena.

Lähde: Yle News

YLE NEWS 14.3.2017

Yle Novostin kuntavaalitentti

Edustin puoluehallituksen jäsenenä Kokoomusta venäjänkielisen Yle Novostin tuottamissa puolueiden kuntavaalitenteissä. 

http://areena.yle.fi/1-4060717

Lisää artikkeleita

26.11.2018 Työnhakuun kaavaillaan suurta mullistusta Helsingissä – hakemuksessa ei näkyisi enää nimeä eikä sukupuolta

https://yle.fi/uutiset/3-10526925

24.8.2018 Arkkitehtuuri- ja designmuseo sopii Etelärantaan

https://www.hs.fi/paivanlehti/24082018/art-2000005800635.html

20.6.2018 Toimittajalta: Viinin siemailua päätösten lomassa, juuttumista maahanmuuton kiemuroihin ja muita havaintoja Helsingin päättäjistä

https://yle.fi/uutiset/3-10261967?origin=rss

16.5.2018 Helsingin kaupunginhallituksen jäseneksi valittu Daniel Sazonov: veroalennusten tiellä jatkettava

https://www.helsinginkokoomus.fi/2018/05/16/helsingin-kaupunginhallituksen-jaseneksi-valittu-daniel-sazonov-veroalennusten-tiella-jatkettava/

16.5.2018 Kokoomuksen Jaana Pelkonen eroaa Helsingin kaupunginhallituksesta – ei tiedä lähteekö ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005682791.html

13.12.2017 Helsinki lähetti kipakan palautteen sote-palveluiden valinnanvapaudesta – Juhana Vartiainen kohautti vertaamalla lain vastustajien ajattelua kansallissosialismiin

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005489203.html?share=71e922046057d08eec468414b2dceff8

29.8.2017 Miksi opiskelijan on pakko kuulua ylioppilaskuntaan? Kokoomusnuoret ja liberaalipuolue käyvät jälleen vuosikymmeniä kestäneeseen taistoon

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005345399.html

24.10.2017 Lukio-opetus menee taas täysremonttiin, vaikka edellistä uudistusta alettiin toteuttaa vasta viime vuonna – ehdotus tulevaisuuden lukioksi lietsoo reaaliaineiden sotaa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005420409.html

6.6.2017 Nuorisopoliitikot testasivat limuviinat – yksi kirkkaasti ylitse muiden: ”Se on jalon makuinen”

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005242796.html

27.5.2017 Kokoomusnuorten puheenjohtaja iskisi tukiaisiin: Arvioitava kuin mitä tahansa menoja

https://www.verkkouutiset.fi/kokoomusnuorten-puheenjohtaja-iskisi-tukiaisiin-arvioitava-kuin-mita-tahansa-menoja-65965/

15.5.2017 Iso päätös Helsingin koulujen rahoituksesta tehdään tiistaina, ja vanhemmat ovat huolissaan – Ainakin Käpylän ja Töölön koulujen laskelmissa oli kymppitonnien virheitä

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005212150.html?share=ed3fe80e5aef42963871e2aa3f708589

23.4.2017 Kokoomusnuorilta radikaali ehdotus mopoautoista: Peltipurkit siivottava pois maanteiltä!

https://www.is.fi/autot/art-2000005181870.html?ref=rss

19.4.2017 Helsingin johtosalkut voidaan jakaa jo tällä viikolla – HS esittelee todennäköisimmän pormestarikaartin

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005175658.html

11.4.2017 Helsinki sai kuusi ”HYYläistä” kaupunginvaltuutettua

http://ylioppilaslehti.fi/2017/04/helsinki-sai-viisi-hyylaista-kaupunginvaltuutettua/

11.4.2017 Nämä kokoomuksen nuoret valtuutetut ovat uusia politiikan tähtiä

https://www.verkkouutiset.fi/nama-kokoomuksen-nuoret-valtuutetut-ovat-uusia-politiikan-tahtia-64092/

17.3.2017 Verkkouutiset nosti esiin hallituskumppani Keskustalle esittämäni vaatimuksen siitä, että yhdessä sovitut alkoholilain uudistukset viedään läpi suunnitellusti.

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Kokoomusnuoret%20alkoholiuudistus-62960

5.3.2017 Verkkouutiset uutisoi Kokoomusnuorissa tekemästämme päätöksestä erota kattojärjestöstämme DEMYC:stä sen Venäjä-mielisyyden seurauksena. Jatkamme jäsenenä kuitenkin monissa muissa kansainvälisissä järjestöissä, muun muassa Eurooppa-puolueemme EPP:n nuorisojärjestössä.

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Kokoomusnuoret%20DEMYC%20erop%C3%A4%C3%A4t%C3%B6s-62430

8.2.2017 Yle Uutiset nosti esiin mielipiteeni Malmin lentokenttää käsittelevään kansalaisaloitteseen, joka luovutettiin eduskunnalle.

http://yle.fi/uutiset/3-9448209

31.1.2017 Uusi Suomi uutisoi minun ja keskustan kansanedustaja Mikko Kärnän sananvaihdosta liittyen Kokoomusnuorten kuntavalipamflettiin.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/213483-kokoomusnuoret-vastaa-tyrmistykseen-kaantaminen-vanhusten-lasten-ja-sairaiden

28.1.2017 Verkkouutiset uutisoi blogikirjoituksestani, jossa ehdotan keinoja nuorten työllistämiselle:

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/sazonov_nuoret_ty%C3%B6-60816

21.1.2017 Verkkouutiset kertoo Kokoomusnuorten ja nuorten puoluevaltuutettujen koko puolueen kannaksi ajamasta linjasta, jonka mukaan tienkäyttömaksut eivät saa perustua sellaiselle autoilijoiden seurantamenetelmälle, joka loukkaisi kansalaisten ja tienkäyttäjien yksityisyydensuojaa. Ajamamme linjaus vaikutti konkreettisesti myös siihen, mihin suuntaan nyt valmisteltava lainsäädäntö kehittyy.

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/kokoomus_puoluevaltuusto_liikenneverkko-60523

20.1.2017 Uusi Suomi: Kokoomuslaiselta suorat sanat: ”Miksi Anne Berner toimii näin?” Uusi Suomi uutisoi liikenneverkkoselvityksen toteutustapaa kritisoivasta blogikirjoituksestani.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/212786-kokoomuslaiselta-suorat-sanat-miksi-anne-berner-toimii-nain

8.1.2017 ”Minkä avauksen Kokoomusnuoret on saanut politiikassa pisimmälle? Meillä on ollut iso kampanja työehtosopimusten yleissitovuudesta luopumisesta, ja aloite hyväksyttiin 2016 puoluekokouksessa. Kokoomuksen nykyhallituksessa edistämät linjat ovat monelta osin meiltä peräisin.”

http://yle.fi/uutiset/3-9390578

17.11.2016 Pohdin Vaasan ylioppilaslehden artikkelissa nuorten osallistumista politiikkaan. Nopeatempoisessa yhteiskunnassa äänestäminen ja puoluepolitiikka eivät aina näytä riittävän konkreettisilta keinoilta vaikuttaa. Moni saattaa myös mieltää puoluekoneistot hieman jäykiksi ja ajatella, ettei niiden suuntaan pääse vaikuttamaan ainakaan ruohonjuuritasolta.

http://www.vaasanylioppilaslehti.fi/artikkelit/3850/ei-kiinnosta/ 

29.10.2016 Annoin haastattelun Saksan tv-kanava 2:lle vieraillessani CDU:n nuorisojärjestön liittokokouksessa.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210692942418183&set=a.10200900394690610.1073741825.1187394594&type=3&theater

9/2016 Eurooppanuoret: Haastattelussa Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov

http://eurooppanuoret.fi/2016/09/haastattelussa-kokoomusnuorten-puheenjohtaja-daniel-sazonov/

15.9.2016 Iltalehti julkaisi kirjoitukseni eläkepopulismista. Kimmo Kiljusen ja kumpapnien eläkepopulismi uhkaa nuorisoa!

https://www.facebook.com/dansazo/photos/a.714515761970272.1073741828.714507148637800/1114108235344354/?type=3&theater

8.8.2016 Kirjoitukseni Helsingin Sanomissa: Kolmet vaalit haastavat erityisesti nuoret ja tulokkaat.

http://www.hs.fi/mielipide/art-2000002914701.html?jako=cc556f2710b0808e79ea344774274ea6

8.7.2016 Helsingin Sanomat uutisoi Kokoomusnuorten lähettäneen Päivi Räsäselle postissa foliohatun. Kommentoin Hesarille, että tempaus oli muistutus tasa-arvotyön tärkeydestä.

https://www.facebook.com/dansazo/photos/a.714515761970272.1073741828.714507148637800/1058063267615518/?type=3&theater

23.6.2016 Nykypäivä-lehdessä kolumnini, jossa analysoin Kokoomuksen puoluekokousta. Kirjoituksessani vaadin Kokoomukseen lisää aatekeskustelua.

https://www.facebook.com/dansazo/photos/a.714515761970272.1073741828.714507148637800/1048577961897382/?type=3&theater

22.5.2016 Verkkouutiset uutisoi: “Kokoomusnuorten puheenjohtaja: Saavutetut edut luovat harhan”. Kommentoin, että suomalaiset ovat saaneet sotien jälkeisinä vuosikymmeninä tukun saavutettuja etuja, jotka ovat alkaneet määrittää politiikkaa ja sen tekemistä.

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/saavutetut_edut_harha-50782

9.4.2016 Kirjoitimme keskusta- ja demarinuorten puheenjohtajien kanssa Aamulehdessä “Eläkepopulismi käy nuorten kukkarolla”.

https://www.facebook.com/dansazo/photos/a.714515761970272.1073741828.714507148637800/1002507563171089/?type=3&theater

16.2.2016 “Kokoomusnuorten raju avaus: Työehtosopimusten yleissitovuus pois, autojen katsastuksista luovuttava”. Kommentoin Ilta-Sanomille tekemäämme norminpurkulistaa.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001120049.html

8/15 Kiinteistölehdessä kirjotukseni “Norminpurkua vuokraustoimintaan”

http://www.kiinteistolehti.fi/zine/533/article-19867

© Daniel Sazonov 2019 ı TM87